Er din virksomhed klar til at tage det næste skridt mod digital transformation? SMV:Digital åbner d. 30. september 2024 for en ny tilskudspulje, hvor små og mellemstore danske virksomheder kan søge op til 100.000 kr. i tilskud til privat rådgivning. Dette er en unik mulighed for dig, der ønsker at optimere din virksomhed med digitale løsninger.

Hvad kan tilskuddet bruges til?

Tilskuddet på 100.000 kr. kan blandt andet bruges til at afklare dine behov og muligheder inden for digitalisering. Hos Koch Digital kan jeg hjælpe dig med at identificere den rigtige digitale løsning, der passer til din virksomheds strategi. Dette kan omfatte:

  • Udvikling af mobil- og webapps: Udnyt mine evner inden for React Native til at skabe en app, der fungerer på tværs af iOS, Android og webplatforme.
  • Digital strategi og automatisering: Få rådgivning om, hvordan du kan optimere dine processer og implementere digitale værktøjer, der styrker din forretning.

Erfaring og ekspertise

Jeg har stor erfaring med både ansøgningsprocessen, rådgivning og gennemførsel af projekter under SMV:Digital. Dette betyder, at jeg ikke kun hjælper dig med at udvikle den bedste digitale løsning, men også kan sikre en smidig ansøgningsproces, så du har de bedste chancer for at få tilskuddet.

Først-til-mølle-princip

Puljen er på i alt 15 mio. kr., og den bliver tildelt efter et først-til-mølle-princip. Derfor er det vigtigt, at din ansøgning er klar til d. 30. september. Jeg kan hjælpe dig med at forberede og indsende din ansøgning, så du får mest muligt ud af denne mulighed.

Sådan kommer du i gang

Har du brug for hjælp til at digitalisere din virksomhed med tilskud fra SMV:Digital? Tøv ikke med at kontakte mig for en uforpligtende samtale. Sammen kan vi afklare dine behov og sikre, at din virksomhed er klar til den digitale fremtid.

📞 Ring til mig på 28 28 78 78 for at høre mere om, hvordan vi kan få din ansøgning på plads, og hvordan du kan bruge tilskuddet til at få privat rådgivning gennem SMV:Digital. Eller book et møde med det samme.

Comments are closed